Arkiverad

Veckans länk: Världen om 50 år

Aktiviteter Ur nätets gömmor
Publicerad: 23.09.2008

Hur kommer framtidens värld att se ut?

Kommer förarlösa bilar att glida fram på vägar med miljarder chip i vägbanan eller susa fram genom luften i morgondagens stad? Ska nyheter, reklam och underhållning presenteras i 3D-bilder och hologram?

Att utforska framtiden har alltid varit en dröm, och filmskapare har bjudit på fiktiva visioner av framtiden i stort sett ända sedan filmmediets födelse. Men det mesta av dessa hör till science fiction och dess domäner.

SVT:s program “Update – världen om 50 år” låter dig förundras över den framtida utveckling som kommer att förändra våra liv. På Updates sajt kan du nu utforska framtidens värld, spela spännande spel och se trailers från programmet.

Upptäck vad morgondagens värld har i beredskap åt oss!

Världen om 50 år